fbpx

Salut!

Scriem despre lucruri care contează.

Uncategorized

Când trebuie să îți prezinți portofoliul de produse în fața clienților și potențialilor clienți te gândești la design. Cum să arate un catalog de produs astfel încât să fie cât mai plăcut și convingător, pentru ca oamenii să aleaga produsele tale.

Continue Reading
Standard Posts

În 2021, rețelele de socializare online au atins peste 3.7 miliarde de utilizatori la nivel global, iar popularitatea lor continuă să crească. În contextul expansiunii rețelelor sociale – atât din punct de vedere al răspândirii globale, cât și al funcționalităților tot mai avansate – brandurile se întreabă tot mai des care sunt cele mai bune https://premierem.ro/servicii/online-marketing/.

Continue Reading
Opinion

Ne ocupăm de branding: construcție și strategie de brand. Pentru că iubim brandingul și brandurile, mai exact acele branduri care se diferențiază de marea masă. Ne plac brandurile care reușesc să ajungă în cultura-viața-casa-mintea noastră și să ocupe un loc de cinste acolo. Iubim brandurile care sunt aici să rămână pe termen lung, pentru că oferă valoare și onorează promisiunile făcute.

Continue Reading
Standard Posts

Chiar și în 2021, brandingul este uneori confundat cu designul de logo-uri. Și nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Un logo este doar un livrabil în procesul de branding, undeva aproape de sfârșitul călătoriei. Să aruncăm o privire la ceea ce este brandingul, ce face un brand, de ce contează brandul și cum se regăsește la fiecare nivel într-un business.

Continue Reading
Standard Posts

Anul 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, și nu este nevoie ca un expert să afirme asta. 🙂 A fost un an în care ne-am concentrat pe claritate, eficiență și transparență în comunicarea metodelor prin care să rămânem în siguranță. Multe business-uri s-au luptat să supraviețuiască și să rămână deasupra situației.

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 1 of 2NO NEW POSTS

What can we do for you?

Let’s use creativity that works.