fbpx

Poziționează-ți afacerea mai sus în mintea consumatorului cu o identitate vizuală memorabilă.

Cum te înscrii? Completează formularul de înscriere, descrie pe scurt afacerea, produsul sau serviciul tău și spune-ne de ce vrei să câștigi un branding sau rebranding. Urmărește pagina noastră de Facebook și rămâi la curent cu noutăți despre concurs.

  Ce poți să câștigi?

  MARELE PREMIU,
  un branding (rebranding)
  în valoare de 700 euro + TVA

  01

  Include: creare logo și realizarea unui ghid de utilizare a acestuia: culori primare și secundare, fonturi, tipuri de imagini, tonul vocii în comunicare, reguli de utilizare, aplicații pentru articole de papetărie (cărți de vizită, coală cu antet, mapă documente, mici personalizări), simulare décor autovehicule, exemple pentru afișaj outdoor și exemple pentru utilizarea în mediul online.

  Două premii speciale,

  02

  constând fiecare în reducere cu 50% de la prețul de 700 euro+TVA, respectiv 350 euro+TVA, pentru servicii de branding sau rebranding

  Care sunt criteriile de selecție?

  Coerență în informațiile

  pe care ni le transmiți în formularul de înscriere. Prezintă clar și argumentat care este motivul pentru care îți dorești un branding sau rebranding.

  Complexitatea proiectului

  pentru că ne plac provocările și vrem să lucrăm la proiecte care ne aduc provocări (proiectele complexe au un avantaj).

  Posibilitatea realizării

  de către echipa noastră a unui branding/rebranding la cel mai înalt nivel calitativ, bazat pe înțelegerea businessului/produsului/serviciului.

  Clienții noștri

   

  Disclaimer

  *Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani și nici cu alte produse sau servicii decât cele comunicate inițial.
  *Premiile se vor concretiza prin semnarea contractelor de prestări servicii de branding sau rebranding între câștigători și organizator.


  Întregul regulament este disponibil aici.