fbpx

De ce am ales testul Rorschach?

Inspirație și creativitate pe primul loc.

Cine suntem?

Mai important decât să vorbim despre noi și cine suntem este ceea ce facem: ajutăm brandurile noi să să-și definească identitatea, să trezim la viață branduri existente și să rezolvăm proleme de comunicare și design. Par a fi cuvinte mari, nu? Pe scurt, ne folosim de creativitatea strategică să susținem companiile care au nevoie de expunere pozitvă pentru a vinde mai mult și a intera cu consumatorii într-un mod relevant.

Motto-ul care ne ghidează este “Creativitate care dă rezultate”, care se traduce în tot ce facem pentru clienții noștri ca să-i poziționam mai sus online și offline.

Suntem pe piață de suficient de mult timp să înțelegem care sunt nevoile și dorințele clienților și concluzia noastră este că au nevoie de ceva mai mult decât o agenție de creație. Au nevoie de un partener de business, un consultant pentru strategie și un prieten de nădejde. Și aici intervine echipa noastră.

Începând cu anul 2002 lucrăm să-i susținem pe clienții noștri să se adapteze la mediul de business foarte dinamic și identificăm noi metode prin care să rămână relevanți pe piață.

Ce înseamnă colaborarea cu noi?

Suntem un grup de profesioniști creativi și rolul nostur este să găsim soluții pentru promovarea eficientă a afacerii tale. Iată care sunt pașii prin care vom trece daca vrei să lucrăm împreună:

1. Stabilim o întâlnire prin care discutăm despre nevoia ta de business
2. Setăm împreună o serie de obiective de comunicare
3. Construim strategia pe termen scurt și lung
4. Ne folosim de creativitate pentru implementarea strategiei
5. Îți livrăm rezultate și ne bucurăm împreună de creștere

Care este abordarea noastră?

Dacă munca pe care o facem este relevantă pentru consumatorii tăi, va fi relevantă pentru afacere. Ne-am dat seama devreme că totul este conectat și am acumulat tactici și unelte prin care să găsim firul roșu in comunicarea pentru business-uri de toate dimensiunile.

Când vorbim de construirea de relații pe termen lung cu clienții și oferirirea de experiențe memorabile, vorbim și despre impact măsurabil asupra afacerilor. De aceea, petrecem majoritatea timpului construind și crescând branduri autentice și relevante, care sunt flexibile și deschise la schimbare și creștere.

Credem că dacă lucrăm împreună putem capta atenția și câștiga inima consumatorilor tăi prin comunicarea unor mesaje creative pe toate canalele relevante.

Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!