fbpx

Cine suntem?

Iată care sunt oamenii care fac lucrurile să se miște în agenție.

Echipa

Fă cunoștință cu echipa agenției care crede în creativitate strategică și design care dă rezultate. Membrii echipei vin dintr-o varietate de zone de expertiză și capabilități. Suntem uniți de un scop comun și lucrăm împreună pentru identificarea acelor idei creative care vând. Clienții noștri spun că suntem isteți, profesioniști și dedicați. Și le mulțumim! Pe scurt, ce definește echipa de profesioniști în marketing din Premiere M este dedicarea pentru fiecare proiect pe care îl gestionăm.

 

Noi suntem responsabili pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea campaniilor de marketing, online și offline. Suntem oamenii care îți promovează compania, produsele și serviciile și le aduce mai aproape de consumatori.

 

Hai să stabilim o întâlnire online sau telefonică, în care să ne spui mai multe despre proiectele tale și află cum putem te ajutăm să-ți crești business-ul. Vezi ce proiecte am făcut în trecut aici.

Managing Partner
Maria Man

Cu peste 15 ani de experiență managerială și viziune pentru performanță, Maria înțelege foarte bine principiile leadershipului sănătos. Absolventă a Universității Babes Bolyai pe specializări în economie și comunicare, dar și a unui MiniMBA în Marketing, Maria a acumulat abilitățile necesare pentru a duce Premiere M mereu cu un pas înainte. Muncește cu pasiune pentru succesul clienților și al agenției.

Procurement Management
Serghei Savin

Serghei este conexiunea noastră din Chișinău, iar punctul lui forte este rezolvarea problemelor, oricare ar fi ele. Fie că vorbim despre realizarea de standuri, amenajarea de showroom-uri sau despre aspecte logistice și administrative ale firmei, Serghei este omul nostru de bază. Energia lui îi permite sa aibă numeroase activități și pasiuni: fotografie, gătit, kyokushin sau alergare în maratoane. Putem spune că este cel puțin 70% super-erou.

Art Direction
Mihai Iepure-Górski

Mihai are studii în artă, design și cu o personalitate (dublă) care îi permite să treacă ușor între cele două. Este un creativ incurabil, mereu dispus să se lase inspirat de tot ce îl înconjoară pentru a găsi metode concise de design. A fost implicat în multe dintre proiectele noastre de succes începând cu 2011 și a participat activ în imaginarea și conturarea imaginii pentru clienții și partenerii agenției.

Graphic & Interior Design
Andrea Tamas

O fire creativă cu pregătire în design grafic, fotografie și într-o relație strânsă cu universul designului interior, Andrea este mereu o sursă de inspirație și un talent valoros din interiorul agenției. Deține o viziune care o diferențiază de alți designeri și îi transformă munca într-o parte intrinsecă din Premiere M. Fie că lucrează la designuri la scară largă pentru un showroom sau creează un concept pentru o activitate pentru copii, munca ei este mereu pe cerințele din brief, plus un strop de “je ne sais quoi”.

Online Marketing
Theodora Tanczos

Theodora este un fel de cuțit elvețian în interiorul agenției. Cu aproape un sfert din viața ei petrecut în domeniul publicității, ea se ocupă de mai multe aspecte: copywriting, gestionarea canalelor de social media, strategie și tot ce ține de online. Lucrează în strânsă legătură cu echipa de creație și cu clienții pentru a găsi mereu noi oportunități de creștere. Când nu este la birou, petrece timpul în natură, alături de cățelul Magic.

UI/UX Design
Ionut Panaitiu

Absolvent al Universității de Artă “George Enescu” din Iași, Ionuț este un designer grafic și web cu experiență dovedită în toate proiectele pentru care a lucrat de-a lungul timpului, începând cu 2006. Duce proiectele la bun sfârșit cu succes, fiind implicat pe tot parcursul proiectelor. Pasiunea lui pentru UI/UX l-a transformat într-un om cheie în dezvoltarea și implementarea de website-uri. Înțelege foarte bine digitalul și se concentrează mereu pe livrarea de experiențe pozitive pentru consumatori.

Partenerii noștri

 

Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!