fbpx

Care este procesul?

Suntem productivi împreună.

Workflow - Cum vom lucra împreună?

Cum obținem rezultate? La ce să te aștepți atunci când colaborezi cu noi? Care este workflow-ul?

Totul începe cu o primă discuție în care ne cunoaștem mai bine. Aceasta este foarte importantă pentru că vom clarifica motivele pentru care tu îți dorești un partener pentru proiectele de marketing. Așadar, workflow-ul începe cu prima discuție are ca rol familiarizarea noastră cu natura business-ului tău. Îți vom adresa întrebări legate de obiectivele tale pe termen lung, pe termen scurt și vom vrea să aflăm ce dorințe, așteptări, resurse și abordări ai asupra business-ului în general și a componentei de marketing în particular.


Dacă discutăm despre online marketing, workflow-ul începe cu un audit gratuit al prezenței tale online. Vom analiza acțiunile online din trecut și vom recomanda îmbunătățiri care să genereze mai mult trafic și lead-uri.


După audit, vom contura împreună avatarul de client obiectivele și canalele de comunicare. Pornind de la consumator și nevoile sale, facem o serie de teste pentru a afla ce dă cele mai bune rezultate pentru brand-ul tău. Ne folosim de optimizarea motoarelor de căutare pentru a crește vizibilitatea website-ului tău și setăm campanii care să transforme clienții potențiali în clienți recurenți. Formula câștigătoare ne aduce mai aproape de universul consumatorului și, ulterior, îți ajută business-ul prin vânzări mai mari.


Agenția de marketing Premiere M se află pe piață de suficient de mult timp pentru a putea înțelege dorințele și nevoile clienților. Iar experiența ne arată că majoritatea clienților au nevoie de mai mult decât o “agenție de creație”, ci au nevoie de un partener de business, un consultant strategic și un prieten. Aici intervine echipa noastră.


Workflow-ul nostru: pentru fiecare proiect, alocăm o echipă dedicată care lucrează pe obiective specifice, urmărește rezultate măsurabile pe care le raportează cu transparență. Noi suntem dedicați de la început până la sfârșit. Tu ești?

Partenerii noștri

 

Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!