fbpx

Studii de caz

Clienții noștri activează în domenii foarte variate: de la lideri de piață precum Ariston până la eroi ai comunității, ca World Vision. Iată câteva dintre lucrările noastre unde echipa noastră și-a folosit  creativitatea pentru a ne ajuta clienții să iasă în evidență, indiferent de industria în care activează.

Ariston Romania

Premiere M este de peste 10 ani partenerul Ariston, lider de piață în industria încălzirii.


Citește mai departe

CIS Eficient

CIS Gaz este specialist în industria gazului natural și una una dintre cele mai vechi companii private din industria din România de după 1990.


Citește mai departe

World Vision Romania

Colaborarea cu World Vision Romania este un motiv de mândrie pentru echipa noastră.


Citește mai departe

ASA CONS (CONSOLIS Group)

CONSOLIS este una dintre marile companii lidere pe piața din Europa care activează în industria construcțiilor.


Citește mai departe

Chaffoteaux

Chaffoteaux este o parte intrinsecă din Ariston Themo Group și comercializează echipamente de încălzire printr-o rețea largă de vânzători și distribuitori.


Citește mai departe

Jumping House

Jumping House este prima sală de trambuline din Cluj. Am fost mai mult decât încântați de provocare și am preluat cu entuziasm proiectul. Ideea avea să aducă în Cluj-Napoca un concept nou, interesant și, mai ales, FUN.


Citește mai departe

CPV LAB

CPV LAB este o platformă de monitorizare a campaniilor online care are scopul să-i ajute pe oamenii de publicitate, a persoanelor care fac marketing afiliat...


Citește mai departe

Dr. Ioana Țichil

Medic specialist chirurgie estetică și microchirurgie reconstructivă, Ioana Țichil își începe aventura nu fără provocări, pe o piață extrem de specifică, aflată în dezvoltare...


Citește mai departe

Keller Williams Cluj

Keller Williams Cluj s-a mutat într-un nou spațiu de birouri, spațiu care a însemnat o pânză albă, un loc în care să își pună amprenta întreaga echipă...


Citește mai departe

AJLA

AJLA, nou venit în ecosistemul digital, a abordat Premiere M pentru a-i oferi sprijin în definirea propriei identități și articularea unui mod de comunicare eficient în acest mediu.


Citește mai departe
Vezi mai multe proiecte

Descoperă o parte din proiectele noastre și află mai multe despre serviciile pe care le oferim.

Yardi

Yardi este o companie globală de tehnologie, cu produse și servicii de software adresate companiilor mari și mici.


Citește mai departe

ARL (STRABAG Group)

Membră a STRABAG Group începând cu 2007, ARL Cluj-Napoca este un contractor important în construirea de drumuri și autostrăzi în zona Transilvaniei.


Citește mai departe

Accesa

Standul interactiv făcut pentru Accesa cu ocazia Cluj IT Camp 2017 a fost realizat de echipa Premiere M.


Citește mai departe

Carbochim

Carbochim SA este o companie care a început să producă abraziv profesional în anul 1949 și este în acest moment cel mai mare astfel de producător din România.


Citește mai departe

Cosmetic Plant

Cosmetic Plant ne-a cerut ajutorul în realizarea unui stand pentru expunerea de produse cu ocazia reînnoirii ambalajului produselor de către companie.


Citește mai departe

Ariston Thermo Group

Premiere M este este într-un parteneriat cheie cu Ariston Thermo Group și toți subsidiarii săi în susținerea și consolidarea poziției de lider de piață în România.


Citește mai departe

Elco

Premiere M este partenerul ELCO în conceperea și implementarea unui portofoliu larg de servicii creative care ajută compania să se diferențieze în fața altor producători.


Citește mai departe

Estedent

Prietenii și clienții noștri de la Estedent ne-au contactat pentru evaluarea identității lor vizuale și ne-au cerut ajutorul în repoziționarea complexului stomatologic ca fiind unul complet dedicat sănătății.


Citește mai departe

Axon Soft

Axon Soft este o companie de IT cu 100% capital românesc și mândru susținător al Olimpiadei Internaționale de Matematică, care a avut loc în 2018 în Cluj Napoca.


Citește mai departe
Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!