fbpx

  • Text Hover
Premiere M și Ariston - O relație de lungă durată

Premiere M este de peste 10 ani partenerul Ariston, lider de piață în industria încălzirii. Suntem echipa care a conceput și a implementat strategii, idei, concepte de design si materiale promoționale pentru toate mediile de comunicare Ariston, de la online la offline. Cu peste 3 milioane de familii care le folosesc produsele, Ariston are o reputație importantă, care necesită eforturi de comunicare pe măsură.

Agenția noastră a fost și este un partener de încredere pentru alinierea și implementarea strategiilor globale, adaptarea lor pentru piețele locale, dar și conceperea de strategii specifice pentru piața din România. Colaborarea noastră cu Ariston are un istoric de campanii online și offline, lansări de produs, standuri de produs, o gamă largă de materiale promoționale personalizate, dar și evenimente. Putem spune, așadar, că am fost alături de ei la fiecare pas. Abilitățile noastre creative și încrederea câștigată, împreună cu rețeaua de furnizori la care avem acces ne-a permis să livrăm cu succes pentru un client corporate mare și întreaga sa rețea de distribuitori.
Provocarea constantă în colaborarea cu Ariston este adaptarea la industria foarte dinamică a tehnologiilor de încălzire și încălzire a apei, ba chiar și adaptarea la legislația care îl afectează pe client în mod direct. Mai mult, ajustarea și comunicarea mesajelor pentru o varietate de categorii de utilizatori (de la specialiști, distribuitori și clienți finali) reflectă capacitatea noastră de a rezona cu diverse publicuri țintă și de a contura mesaje de impact pentru fiecare dintre ele.

Agenția de marketing Premiere M are reputația de a fi un partener dedicat, iar colaborarea noastră cu Ariston este o dovadă a acestui fapt. Echipa noastră s-a adaptat cu succes la cerințele industriei în care clientul activează, împărtășind viziunea și venind mereu cu soluții adecvate la orice provocare.

Vezi alte lucrări
  • Text Hover
  • Text Hover
Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!