fbpx

  • Text Hover
ASA CONS – CONSOLIS - amprenta pusă
pe România

CONSOLIS este una dintre marile companii lidere pe piața din Europa care activează în industria construcțiilor. În 2008, CONSOLIS a achiziționat fabrica de ciment românească ASA CONS, ceea ce a reprezentat un mare pas în evoluția producătorului local, având acum acces la tehnologie de ultimă generație și transfer de cunoștințe de la cei mai buni specialiști din industrie. Echipa Premiere M a fost contractată pentru a oferi o nouă identitate companiei – o identitate care să reflecte schimbarea pe toate materialele printate ale companiei, online, pe site și în catalogul de prezentare al produselor. Echipa noastră a fost responsabilă și pentru creația și producția totemului companiei și a signalisticii de la locația fabricii.

Obiectivul nostru a fost însă mult mai complex, pentru ca am oferit consultanță și strategie în clarificarea și comunicarea noii identități și articularea mesajelor cheie pentru mediile online și offline. Am lucrat în strânsă legătură cu leadershipul companiei pentru a asigura că viziunea se reflectă în toate livrabilele.
Perioadele de fuziune între companii sau achiziție sunt mereu pline de provocări și uneori de confuzie pentru oamenii care reprezintă brandul și clienții lor. De asemenea, există provocări la nivelul publicurilor interne din companie care trebuie să se adapteze la noi strategii și un nou stil de leadership.
Echipa Premiere M a fost complet implicată și dedicată în oferirea de consultanță și susținere pentru ASA CONS. Folosindu-ne de experiență și expertiză am facilitat tranziția companiei și am consolidat imaginea brandului, care a devenit un fundament pentru construirea viitorului companiei.

Vezi alte lucrări
  • Text Hover
Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!