fbpx

  • Text Hover
Chaffoteaux – un proiect în derulare

Chaffoteaux este o parte intrinsecă din Ariston Themo Group și comercializează echipamente de încălzire printr-o rețea largă de vânzători și distribuitori. Echipa Premiere M a contribuit în mod direct la creșterea vizibilității mesajelor communicate de Chaffoteaux prin dezvoltarea de  materiale promoționale și de prezentare.

De la designul posterelor promoționale, la flyere, broșuri de produs, standuri de produs sau design de interior, Premiere M a fost acolo pentru a oferi clientului toate instrumentele prin care să se diferențieze pe piață, să comunice și să relaționeze cu succes cu publicul țintă.
Piața de încălzire a spatiilor și a apei este extrem de competitivă, iar provocarea constantă este de identificare a mesajelor și a elementelor vizuale potrivite care să diferențieze cu succes Chaffoteaux de brand-urile competitioare. Premiere M este echipa care a reușit să creeze notorietate pentru acest brand și să-i faciliteze succesul. Provocările ce țin de competiție ne asigură că avem mereu proiecte în derulare, deoarece tehnologia evoluează continuu,iar asta înseamnă noi produse de lansat și noi oportunităti de comunicare.

Vezi alte lucrări
  • Text Hover
Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!