fbpx

  • Text Hover
CIS Eficient - o nouă platformă pentru
liberalizarea încălzirii locuințelor

CIS Gaz este specialist în industria gazului natural și una una dintre cele mai vechi companii private din industria din România de după 1990. Echipa CIS Gaz a început colaborarea cu noi în vederea expansiunii în domeniul încălzirii locuințelor. Inițiativa extinderii afacerii a venit odată cu liberalizarea sectorului de gaz și modificările legislative care oferă opțiunea proprietarilor de locuințe să-și aleagă propriul furnizorul de gaze.

CIS Eficient este prima platformă completă din industrie,unde utilizatorii au acces la întregul pachet de produse și servicii pentru casă. Echipa Premiere M a lucrat îndeaproape cu CIS Gaz în conceperea și implementarea platformei, și identificarea mesajelor potrivite pentru publicul țintă. Am dezvoltat numele și brandingul, am conturat strategia, planificarea și am gestionat toate aspectele ce țin de design, implementare web, marketing online și producția de materiale offline.
  • Read more
După un demers legislativ lung și complicat care a dus la alinierea României cu restul Uniunii Europene, și gestionarea unui număr mare de utilizatori dezinformați, CIS Gaz și Premiere M au reușit împreună să ducă proiectul la capăt, cu succes. Premiere M a a fost alături de CIS Gaz pentru abordarea provocărilor din piață și pentru lansarea unei platforme integrate pentru utilizatori: furnizaregaze.ro

Vezi alte lucrări
  • Text Hover
Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!