fbpx

  • Text Hover
Context / descriere proiect

Medic specialist chirurgie estetică și microchirurgie reconstructivă, Ioana Țichil își începe aventura nu fără provocări, pe o piață extrem de specifică, aflată în dezvoltare. Premiere M se află "on board" - strategie de brand, identitate vizuală, website, social media marketing pentru brandul Dr. Ioana Țichil, acest "startup" în domeniul chirurgiei estetice.

Provocare

Lucrăm cu un client cu spirit și atitudine. Un brand destinat femeilor hotărâte să (se) perfecționeze, undeva la intersecția între corporate și personal branding, cu livrabilul aflat între servicii medicale și bunuri/servicii de lux. Și până la urmă exact aici lucrurile devin provocatoare, găsirea tonalității potrivite a vocii brandului și articularea ideii sale specifice și mesajelor sale în mod echilibrat. În spatele acestui brand se află o femeie, lucru rar pe o piață dominată în mare măsură de medici bărbați.

Soluție

Clientul nostru este complet angajat în ceea ce numește susținerea femeilor în definirea și "conturarea" cu "încredere" a propriei personalități așa cum ea este exprimată prin trăsăturile fizice și un aspect natural îmbunătățit, dar și în a face accesibil acest tip de servicii către o plajă mai largă de clienți. Mai mult decât un slogan, mai degrabă un credo pentru Dr. Ioana Țichil, SHAPING CONFIDENCE marchează ideea esențială a brandului și transpare în tot ceea ce înseamnă comunicarea eficientă a acestuia.

Ce facem

Susținem noul brand DR. IOANA ȚICHIL în definirea sa ca brand memorabil, atât prin crearea de conținut, cât și ca imagine reprezentativă a practicii medicale a Dr. Ioana Țichil.


Logoul desenat de noi comunică în mod clar și concis brandul prin desenul curbat al literei “Ț” bazat pe o grilă formată de intersecția diagonalelor unui pătrat, o formă ce transmite în același timp profesionalism, precizie chirurgicală, dar și feminitate, empatie - puncte forte și diferențiatori cheie pentru Dr. Ioana Țichil. Am identificat acești diferențiatori printr-o comunicare frecventă și foarte deschisă cu clientul, lucrând pe framework-ul propriu, un proces dezvoltat și adaptat în timp în cadrul agenției noastre.


Logotipul ce completează logoul conține numele brandului și descrierea prescurtată a domeniului de activitate, elemente esențiale în comunicarea cu publicul specific.


Culori puternice, contrast (reliable blue și intense yellow), corpuri de literă fără serife, moderne și lizibile, imagini care ilustrează corpul feminin într-o manieră care inspiră încredere, fără vulgaritate.


Am creat un element diferențiator, special gândit pentru brandul Dr. Ioana Țichil: THE MIRROR (oglinda). Este un element cu valoare simbolică, utilizat în delimitarea imaginii de text și viceversa - un ansamblu bine închegat de elemente ce se regăsește mai apoi pe diverse materiale ce comunică brandul online și offline. Pe lângă acestea, imaginea și vocea medicului devin elemente importante în construcția, poziționarea și diferențierea brandului.

Strategie, what's next?

Desfășurată pe mai multe planuri și canale de comunicare, strategia gândită de Premiere M este orientată spre a face cunoscut și a confirma brandul Dr. Ioana Țichil ca brand solid. Livrabilele sunt concepute ca o opțiune serioasă, sigură pentru femeile care sunt pregătite pentru o schimbare, în efortul lor de a dobândi mai multă încredere în ele însele și în potențialul lor.

5* Google Review

  • Echipă serioasă și profesionistă, sunt foarte mulțumită de colaborarea cu Premiere M. M-au ajutat cu branding, marketing, promovare, social media și site design. Comunicare directă și eficientă, m-am simțit implicată, ascultată și înțeleasă pe tot parcursul colaborării și de fiecare dată serviciile au fost livrate la timp și le consider ca fiind la un înalt standard de calitate. Le mulțumesc și le sunt recunoascătoare pentru toată munca depusă. Awesome job guys!

    Dr. Ioana Țichil

Vezi mai multe studii de caz aici.

Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!