fbpx

  • Text Hover
World Vision România - parteneriat pentru
viitorul celor vulnerabili

Colaborarea cu World Vision Romania este un motiv de mândrie pentru echipa noastră. World Vision este o asociație activă în sprijinirea segmentelor vulnerabile din zonele rurale ale României, de peste 30 de ani.De la dezvoltarea de programe educaționale pentru copiii din familii cu probleme financiare și până la susținerea indivizilor pentru dezvoltarea personală, World Vision a lucrat îndeaproape cu multe comunități vulnerabile din toate colțurile țării.

Premiere M este partenerul  World Vision România de peste 10 ani pentru livrarea unor mesaje de impact în comunitățile unde sunt activi. Echipa noastră a dezvoltat de-a lungul timpului o gamă largă de materiale, iar colaborarea crește de la an la an, World Vision fiind unul dintre clienții noștri de suflet.
Pentru noi, înțelegerea nevoilor clientului și, mai important, înțelegerea nevoii oamenilor cărora le comunicăm mesajele este cheia în propunerea celor mai potrivite soluții. Eforturile World Vision trebuie susținute de mesaje puternice care să comunice eficient cu persoanele vulnerabile, iar echipa noastră a reușit să le găsească pe cele potrivite. Acțiunile World Vision se nasc din dragoste și dedicare pentru ceea ce fac, iar asta ne inspiră și pe noi să dăm tot ce avem mai bun în colaborarea cu ei.

Vezi alte lucrări
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!