fbpx

Branding

Identitate de brand vie și prezență relevantă

01

Identitate

Construim identități pentru clienții noștri folosindu-ne de creativitate, experiență și curaj. Identificăm esența companiei și a oamenilor și o transformăm în simboluri și mesaje clare, de impact.

02

Comportament

Oferim planificare strategică și consultanță care dă rezultate, servicii de branding, strategie și poziționare ce pornesc din interior spre exterior. Înțelegerea este anterioară comunicării, iar echipa noastră lucrează în consecință.

03

Experiență

Brandul de produs, campaniile de comunicare și brandingul spațiilor sunt doar câteva canale prin care consumatorii pot fi captivați în universul și experiența brandului. Aceste lucruri “magice” sunt cele care aduc plusvaloare companiilor pe termen lung.

  • Text Hover
  • Text Hover

Ce înseamnă branding?

Brandingul este percepția produsului tău (serviciu sau business) în mintea clienților. Este o reprezentare a tot ceea ce însemni tu în opinia clientului tău. Brandingul nu este doar un logo, ci și produsul sau serviciul oferit, tonul vocii, chiar și experiența post-vânzare. Toate aceste elemente, alături de multe altele sunt combinate. Brandingul este despre sentimentul pe care consumatorul tău îl are atunci când folosește produsul / serviciul sau interacționează cu afacerea ta.

Cine face branding?

Brandingul este un efort comun și implică atât clientul, cât și agenția de branding. Totul începe cu profilul de client ideal, acela pe care ți-l dorești. Există mai mulți pași pentru crearea avatarului de client și fiecare pas folosește date. Așadar, clientul ideal nu este creat din propriilor tale credințe personale, ci este rezultatul colectării și interpretării datelor reale din afacerea ta și de pe piața în care te afli.

Mai mult, o înțelegere deplină a afacerii este obligatorie. Pentru a crea un brand și a-l dezvolta, este necesar să ne dăm seama cu adevărat care este scopul acelei afaceri (sau produs). Cui se adresează (acesta este motivul pentru care clientul ideal este primul pas), cum îl va servi, care este poziția pe piața pe care o cauți și cum dorești să fii perceput de publicul tău.

Agenția de branding începe de fapt să lucreze la aspecte vizuale și strategie abia după ce au fost finalizați primii doi pași. Vezi cum lucrăm aici.

Viața brandurilor

Ne place să privim brandurile sau mai exact viața brandurilor la fel cum privim spre viața, biologic vorbind.

Se nasc, progresează spre maturitate, pot îmbătrâni și, de fiecare dată, au nevoie de resuscitare, altfel pur și simplu dispar.

Acțiunile întreprinse de companii, mediul sau ecosistemul în care brandurile există pot afecta viața lor atât de grav, încât acestea au nevoie de intervenție.

O agenție de branding precum Premiere M poate oferi instrumentele și poate planifica acțiunile care vor infuza viața într-un brand.

  • Text Hover
  • Text Hover

Vrei să colaborăm?

Hai să folosim creativitatea care dă rezultate!