fbpx

Îți dorești să-ți DEZVOLȚI afacerea,
să te CONECTEZI cu clienții tăi și
să VINZI mai mult?

Vestea bună este că POȚI!

Ce înseamnă să faci marketing online ?

Un marketing online care se bazează pe o strategie corectă generează trafic și lead-uri și îți aduce afacerea în atenția consumatorilor. Și când spunem asta, ne referim la cifre scrise negru pe alb. Nu ne bazăm pe presupuneri sau intuiții.

Când ne gândim la marketing online realizăm că nu a fost niciodată mai bogat în date ca acum, însă trebuie să știi unde să te uiți, ce să măsori, cum să analizezi și să interpretezi informațiile disponibile. Poți afla care sunt lucrurile pe care oamenii le caută și cu ce scop, sau poți afla care este motivul specific pentru care își doresc un produs sau un serviciu. Unde se produc căutările cele mai frecvente? Când au nevoie clienții tăi de produs/serviciu: acum sau în viitor? Și lista poate continua. Pe scurt, volumul de informații și procesul de a le filtra poate fi copleșitor.

Mai mult, cum poți fi sigur că alegi strategia de marketing online potrivită? Sau canalele potrivite pentru a intra în contact cu clienții tăi? Cum îți dai seama dacă oferta ta este destul de atrăgătoare? Poți fi sigur că deciziile pe care le iei sunt cele care îți vor aduce cele mai multe vânzări?

Noi putem să-ți spunem sigur că ESTE POSIBIL. Dezvoltarea unei afaceri prin marketing online se poate face doar pornind de la obiective clare, specifice și măsurabile. Aceste obiective pot fi atinse prin implementarea unei strategii potrivite, care se folosește de tactici și acțiuni relevante pentru publicul vizat. Strategia trebuie să se bazeze pe o analiză în profunzime a pieței în care afacerea activează, a clienților, a competiției și a resurselor disponibile.

Putem să te ajutăm să îți crești afacerea?

Pe scurt, DA. Suntem o agenție de marketing care își ajută clienții să crească, bazându-ne pe date. În plus, ne folosim creativitatea pentru a ajuta afacerile să se dezvolte. Obiectivul tău devine obiectivul nostru. Lucrăm împreună cot la cot pentru a obține cele mai bune rezultate. Strategia noastră este simplă: ne pasă. De fapt, 90% dintre clienții noștri au început să lucreze cu noi în urma unei recomandări primite de la un client existent. Și întrucât clienții ne oferă încrederea lor, noi facem tot posibilul să o păstrăm pe termen lung.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Ce poate agenția noastră de marketing să facă pentru tine?

Echipa noastră poate contura o strategie de marketing online prin care tu să vinzi mai mult. Setăm obiective și alegem cele mai potrivite canale și tactici. Dacă esti mulțumit de rezultat, putem merge un pas mai departe: implementăm strategia. Abilitățile noastre creative ne ajută să articulăm mai bine mesajele care să-ți promoveze afacerea. Vezi care este stilul nostru de lucru.

01
Servicii de marketing online care dau rezultate

Prezența ta online reflectă identitatea, prmisiunea și valorile brandului. Dar poate deveni mult mai mult de atât: o platformă de generare de lead-uri și o resursă care generează interacțiuni cu clienții și trafic pe canalele tale de comunicare.

02
Tactici și unelte online care te ajută să te diferențiezi de competiție

Mixul de comunicare potrivit nu poate fi obținut cu o rețetă. Doar prin analiza datelor, putem identifica care canale au șanse maxime să-ți aducă rezultatul dorit. Fie că vorbim de management-ul reputației online, o strategie de social media bazată pe obiective clare sau optimizarea motoarelor de căutare, echipa noastră este capabilă să te ajute.

03
Consultanță și susținere din partea unei echipe cu experiență

Multe agenții pot oferi consultanță de marketing și pot seta o campanie de PPC. Ce ne diferențiază este faptul că ne infiltrăm în afacerea ta și o tratăm pe parcă ar fi a noastră. Odată ce identificăm care sunt piedicile care stau în calea vânzărilor tale, le adresăm pas cu pas și le înlocuim cu tactici care funcționează și livrează rezultate.

Serviciile noastre de promovare online

  • Text Hover
Strategie de
marketing online

Care este strategia ta de marketing online și care sunt canalele potrivite pentru a-ți promova afacerea? Împreună putem să construim o strategie care îți va poziționa brandul în topul preferințelor consumatorilor.

  • Text Hover
Design și
copywriting

Un plan bun are nevoie de o implementare bună. Echipa noastră are toate uneltele creative să aduca strategia de marketing online la viață, să îi dea formă, înțeles și valoare pentru clienții tăi.

  • Text Hover
Reclame plătite pe
Facebook, Instagram și Google

Reclamele plătite te ajută să plasezi mesajul potrivit, la locul potrivit în momentul potrivit. Promovează-ți afacerea pentru ca oamenii să-ți descopere serviciile sau produsele în momentul în care caută pe internet.

  • Text Hover
Social media și
gestionarea comunitaților

Afacerea ta trebuie să aibă o prezența relevantă pe canalele de socializare online. Prin generarea unor conversații cu clienții pe teme de interes, poți să le captezi atenția și să o îndrepți către serviciul/produsul tău.

  • Text Hover
Dezvoltare
site-uri web

Fie că ai nevoie de un site de prezentare, un magazine online sau un landing page pentru un produs nou, putem găsi cea mai bună soluție web, în funcție de nevoia și bugetul de care dispui.

  • Text Hover
Marketing
prin conținut

Poveștile bine spuse ajută la creșterea reputației și a credibilității afacerii tale. Pe lângă acest aspect, articolele de blog ajută la optimizarea căutărilor pe motoarele de căutare și îți pot aduce afacerea pe prima pagină din căutările Google.

Clienții noștri

Hai să descoperim împreună care este mixul potrivit de marketing online care să-ți ducă afacerea la următorul nivel!